Blog

Morgenmadskoncerten – Bach’s cellosuiter & Schuberts Winterreise

Kære musikelsker,

hjertelig velkommen til en ny koncertsæson hos os i Amager Klassisk!

Vi tyvstartet sæsonen med Tirsdagsbarok og “Bachomania” den 11/9 – med dejlig musik, fuldt hus og god stemning.

Nu er der igen tid for vores Morgenmadskoncerter, og vi er umådelig stolte over at kunde præsentere efterårets program. Musikken strækker sig fra Bach’s vidunderlige cellosuiter til en scenisk(!) version af Schuberts ikoniske Winterreise, samt en fransk julekoncert i december. Se oversigt over alle vores aktiviteter under fanen “koncerter”.

Den 3. november 2018 afprøver vi et nyt koncept (for os!) – nemlig en kirkekoncert i Nathanaels Kirke. Vi vil åbne dørene for en annerledes Allehelgenskoncert, der vi med Bach’s himmelske “Actus Tragicus” og en uropførelse af Nick Martin vil danne rammen for et meditativt og stemningsfuldt rum. Bagefter vil der være portvin og “reception” for alle der har lyst.

Billetter til alle koncerter ligger på billetto.dk

Vores koncerter passer for mennesker i alle aldre – tag gerne din nabo, ven, teenager eller bedstemor til til koncert – vi glæder os til at dele musikken med jer.

Vi ses,

kh Amager Klassisk

 

Tirsdagsbarok – rødvin & klassikere på Amager

Vin, levende lys… og virkelig god musik. Hjertelig velkommen til “Tirsdagsbarok” – Amagers nye koncertserie!

Vi har glædet os meget til at præsentere denne nye række af tirsdagskoncerter, som kommer til at være alt det bedste fra Morgenmadskoncerten iklædt splinternye og festlige aftengevandter.

Musikken kommer fra den sprælske og farverige barok og vil blive spillet med swing og temperament af både gamle kendinge og nye, håndplukkede musikere.

Rammen for herligheden er naturligvis Kvarterhusets smukke og intime glassal.

Som noget helt nyt vil der efter koncerterne blive lagt op til jam og åben scene, og alle er velkomne til at blive hængende og spille, lytte eller sludre over et ekstra glas vin.

Tirsdagsbarok finder sted den 22/5 (Händel-pop), 19/6 (Le salon français) og 11/9 (Bachomania) og vil præsentere alt fra fransk barokopera til Händel-hits og Bachs udødelige koncerter.

“Tirsdagsbarok” er et samarbejde mellem Amager Klassisk og Kvarterhuset.

Billetter købes via billetto.dk og inkluderer et glas vin.

Vi ses,

kh Amager Klassisk

Morgenmadskoncerten – ny sæson i 2018

Hjertelig velkommen til en ny sæson Morgenmadskoncerter! 2018-sæsonen vil byde på fantastisk musik – lieder af Brahms og Mahler, orkestermusik af Bach, lækker Corelli og meget mere. Koncerterne passer for alle der elsker musik, uafhængig af tidligere erfaring med klassisk musik. Som altid vil ad lib kaffe og the være inkluderet i din billet.
Billetter til forårssæsonen findes på billetto.dk (søg blot på “Morgenmadskoncerten”)
Følg koncertserien på Facebook: facebook.com/morgenmadskoncerten